srkntrnn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel ilerleyen bir girişimimiz için yetersiz kaldığımdan dolayı beraber ilerleyebileceğimiz bir arkadaşa ihtiyacım var.
İlgilenen arkadaş varsa.
İyi derecede NodeJS ve Css bilmeli.
İngilizce yazmak ve orta derece de konuşmak ile ilgili sıkıntısı olmayan konuyla ilgilenen arkadaşlarla Görüşmek istiyorum.
24 Yaş altı ve 30 yaş üstü olayacak.
Biz kimiz?
Amerika Birleşik devletlerinde şirket kurmuş ve şu an bahsettiğimiz girişimimizin dışında bir işe, markaya sahip.
https://tmog.uspto.gov/#/issueDate=2...umber=87046796
Marka bilgileri yukarıda ve çinden dhgate üzerinden 3 ülkeye toptan satış ile yıllık 2 milyon adet satış gerçekleştiriyoruz.
Proje ne? Mobile Uygulamalar için bir reklam platform.
Şu an aktif çalışır ve işler durumda. Sistemin tüm yapısı oturmuş ve Fikir aşamasından çıkmış bir iş testleri ve artık MVP’yide geçmiş durumda Düzenli iş talepleri geliyor fakat artıya geçmiş durumda değiliz. Tüm masrafları ben karşılıyorum.
Nasıl bir ortaklık olacak. Stock Option veya Phantom Stock şeklinde hisse oranı görüşülerek çok uçmadan hisse ve ek olarak gelir bazlı ortaklık. Şirket gelirinin belli bir yüzdesi ve Şirket hissesininde aynı oranda hissedarı olacak.
İşin oturması halinde kendisine 10 yıllık Amerika vizesi ve çalışma izni almayı garanti ederek Amerika yerleşebilecek. Çünkü iş Los Angeles’da ve yatırım süreçlerinde yatırımcılar ekibin Amerika'da olmasını talep edebiliyor. Ben de şu an Los Angeles’dayım. Henüz LLC ya da Inc değiliz break-point bekliyoruz. 0 noktasından gelir noktasına geçtiğimizde Inc. Corp C kurulacak. Delaware.
Daha fazla detayı yüz yüze konuşmak isterim.
Not: Kimseden para beklentimiz yok. Birlikte çalışabileceğimiz haftalık belirli bir saatini ayırabilecek bir yazılımcıya değil bir yol arkadaşına ihtiyacımız var.
Whatsapp : +1 323 492 21 57
Yaşım bir iki yaş yüksek olsa sizlerle çalışmaktan memnun olurdum.
Teşekkürler.