NecatiGZL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
0 sermaye ile girdiğim ticaret bu kadar sürecek sanırım.. Geçen ay yaprak gönderdiğim müşterimden geldi. Tanıdığım benim gibi satış yapan birinden yaprağının etiketini alıp o şekilde birkerelik sorunu çözeceğim fakat devamlı bu şekilde devam edemem. Çünkü marka olarakta farklı olacak. Alt tarafta birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.

Şirket kurmak için ortalama ne kadar para lazım?
Şirket kurunca aylık ne kadar gider oluyor?

Satışlarımı arttırmam ve devamlılığı getirmem için şirket kurmam şart. Aileme danışdığımda biraz dalga geçiyorlar yani ordan yardım alamıyorum. Bu aralarda satışlar az ramazana girdiğimiz için sanırım.
Para kazanmam konusundada bir kaç sorun olucak.

Satışlarımı nasıl arttırabilirim nasıl bir yol izlemeliyim? (Şirket Olmadığı İçin Pazar Yerlerine Giremiyorum)
Siteme günlük 60 tekil kişi giriyor fakat haftada 1 tane felan anca satıyorum siteden neden böyle acaba?
1 ve 2. soruların cevabı: Şahıs şirketi kurarsanız 1000 TLcivarı, LTD için 3000-4000. Dükansız ve satışssız gideriniz aylık 1000 TL yaklaşık. KOSGEB ve diğer yardım olaylarını saymadan soyluyorum.
3. ve 4. soruların cevabı: e-ticaretten anlayan seo ajansı bulun. reelde satışlar için ise dükkanları şirketleri ürününüzü tanıtmak için ziyaret edin. internet reklamcılığını kullanın.