Yani boş gördüm ama bu biraz fazla geldi. Adam sana diyor ki madem öyle halin var neden 2 yıl öncesiye kadar batıramadın? Neden kapandıktan sonra böyle bir hevese girdin?
Yani PayPal açıkken batıracak işler yapamayıp, PayPal kapandıktan sonra kullanmadığın halde işleri batıracak seviyeye mi getirdin? Yoksa anacın sadece başarısızlığını birilerine mi mâl etmek? O onu yasakladı, bu bunu yasakladı ve aç kaldın. 2 yıl önce paypal sayesinde düzenli yurtdışı ödemesi alan insan günümüzde bunun alternatifini yaratacak kapasiteye sahip olup, ödeme alımını devam ettiriyor. En azından yav hep yoluma taş koyuyor bu devlet! Diktalar! Deyip hazır para akışını kesmiyor; senin gibi. Kesmiş gibi konuşuyorsun ya bence hiç para gelmedi sadece ufak tefek 3-5 dolarlık ödemelerini yapamadığın için kızgınsın. Söylediklerin birbiriyle çelişiyor.
Atı alan Üsküdarı geçiyor dostum, kendi başarısızlıklarına bahane aramak yerine yolunu yapsan herşey daha güzel olur.
Lütfen bilmeden boş konuşma. Senin aldığın nefes kadar kargo yaptım. Edevletimi açsam senin tüm ticari hayatında kazandığın para kadarda vergi cezam var. Devletin ne zaman esnafa faydası olmuş. Bilip bilmeden yorum yapma, oku çalış öğren. Hangi takımlı olduğun yaptığın yorumlardan belli oluyor. Bence vazgeçmelisin.