hammurabi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
12 tane multim mi olacak? Arkadaşlar ne saçmalıyorsunuz bu ne çekememezlik?
Öncelikle okuduğunu anla, ben sana multisin diye bir ithamda bulunmamışım, üstüne bunu bilemem demişim
Seni çekemediğim de yok, konularıma bak bakalım ben hesap satışı yapıyor muyum? Yapmıyorum, üstüne zamanında hesap almak için konular bile açmışım yani potansiyel bir müşterin olabilirim.
Ben sana multidir, sahte trade kullanmıştır vs. de demiyorum, diyorum ki bu fiyata bunu satıp para kazanamazsın, developer hesabı açarken promosyon kodu vs. girilmiyor yani fiyat neyse o dur. Sen bunu sıfır kar ile satıyorsan, kendine ait olmayan bir kartla açıyor olabilirsin dedim.
Ek olarak hesapların hepsini aynı kartla açtığını söylemişsin, bu hesaplar kısa zamanda toplu toplu kapanacak. Bu insanlara ne açıklama yapacaksın?
Seninle ticaret yapan arkadaşlara dikkatli olması için bir uyarıda bulundum, seninle veya yaptığın satışla bir derdim yok, umarım yaptığın işi düzgün legal bir şekilde yapıyorsundur Allah daha çok versin. Ben senelerdir bu forumda bu kategorideki konulara her gün bakarım, bu konuda görünene göre ben biraz illegallik sezdiğim için uyarıda bulundum.
Konuyu zaten reportladım, eğer incelenir ve haklı olduğun görülürse mesajlarımızı zaten silerler
İyi forumlar.