MobilinOlsun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aldim diye yorum yazanlar aslında almadı. cnkzlsn adlı kişi yapıyor mus bu işi. Bu vatandaşa vermiş. Bu da bana zaten mesajda kendi kalitesini gösterdi. Açıkça sordum. Google zaten banlayacak hs. kendi kredi kartı ile yapılan odeme yüzünden. Adam boş yapma yazdı. 20 günlük üye ve hemen 10 alışveriş.?? ve trade. ?? Trade veren kim?? Bu işi bu vatandasa sozde devreden cnkzlsln?? Moderatör arkadaşlar nerde?? Multi üyelik olabilir..
Konuyu moderatörlere bildirdim.
Arkadaşın yaptığı işi nasıl yaptığını bilemem, multi olup olmadığını da bilemem. Ben sadece bu fiyata imkansız olduğu için bildirdim.
25 dolarlık hesabı 125 liraya satıp bundan para kazanamazsın, promosyon kodu filan hikaye. Promosyon kodu ile google play developer hesabı açamazsın. Ödeme ekranında promosyon kodu ekleyeceğin bir yerde yok.
Alan arkadaşlarda dikkat etsin, yarın bir gün bu arkadaş siber suçlara giderse sizinde yaptığı işlemlerden dolayı başınız ağrır.
Ek olarak sattığı hesapları da aynı karttan açtığını yazmış konuya, eğer böyle bir durum varsa sattığı hesaplardan biri kapanınca tüm sattığı hesaplar kapanacak.
Uyarı ve güvenlik amaçlı konuyu reportladım, moderatörler görür ve gerekli incelemeyi yapar umarım.