Ucube adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Şöyle bir gönderisi vardı sponsor verilmiş bende merak ettim nasıl bir ponzi diye

yorumlara bakınca efsane şeyler var ödeme dekontları falan bkz :
burada

konuşmalar ;

+ Merhaba
+ bilgi alabilir miyim

- Merhaba. (HAZIR DETAYLI BİLGİ MESAJI) Swap Nedir? Swap 5 yılı aşkın süredir müşterilerine %100 güvenli ve Yasal yatırım hizmeti sunmaktadır. Sizde Swap ile paranıza para katın, oturduğunuz yerden kazanmaya başlayın. Swapa’a yapılan her ödemeyi forex yatırım uzmanlarımız yüksek Kâr sağlayacak şekilde çeşitli forex piyasalarında değerlendirir. Yapılan her yatırım yatırımcıya Basamak değerine göre geri ödenir. Swap’da 4 farklı Basamak bulunmaktadır. 1. BASAMAK 250 TL YATIRIMA = 250 TL KAZANÇ YATIRIMCIYA TOPLAM GERİ ÖDENEN TUTAR: 500 TL KAZANMA GARANTİSİ: %100 GERİ ÖDEME SÜRESİ: MAKSİMUM 48 SAAT 2. BASAMAK 500 TL YATIRIMA = 750 TL KAZANÇ YATIRIMCIYA TOPLAM GERİ ÖDENEN TUTAR: 1.250 TL KAZANMA GARANTİSİ: %100 GERİ ÖDEME SÜRESİ: MAKSİMUM 48 SAAT 3. BASAMAK 1.000 TL YATIRIMA = 1.750 TL KAZANÇ YATIRIMCIYA TOPLAM GERİ ÖDENEN TUTAR: 2.750 TL KAZANMA GARANTİSİ: %100 GERİ ÖDEME SÜRESİ: MAKSİMUM 72 SAAT 4. BASAMAK 5.000 TL YATIRIMA = 11.500 TL KAZANÇ YATIRIMCIYA TOPLAM GERİ ÖDENEN TUTAR: 16.500 TL KAZANMA GARANTİSİ: %100 GERİ ÖDEME SÜRESİ: MAKSİMUM 72 SAAT (İSTERSENİZ ÖZEL MİKTARLARDA YATIRIMDA DA BULUNA BİLİRSİNİZ. ÖRNEK 600 TL 800 TL 1.800 TL VB.) Yapılan bütün yatırımlar %100 kazanç garantilidir. YATIRIM YAPILACAK ÖDEME BİLGİSİ: Yatırım yapacak müşterilerimiz hafta içi kullanmış oldukları bankalardan veya diğer bankalardan Havale -Eft yolu ile ödeme yapabilirler. Herhangi bir banka hesabı kullanmayan müşterilerimiz ATM lerden kartsız işlemler bölümünden 7/24 kolayca Hesap numaralarımıza havale yapa bilirler. YATIRIMCIYA GERİ ÖDEME HAKKINDA BİLGİ: Yapılan yatırımların ödemeleri dilediğiniz şekilde banka hesap numaralarınıza gönderilir. Herhangi bir banka kullanmayan müşterilerimize Ptt yolu ile isminize veya herhangi bir bankaya isim soyisminize gönderilir. Gelen ödemeyi kimliğinizle birlikte bankadan yada Pttden tahsil edebilirsiniz. ÖNEMLİ BİLGİ: Swap Bir yatırım ortaklığı platformudur. Siz değerli yatırımcılarımız herhangi bir işlem yapmıyorsunuz, bütün işlemleri Yatırım uzmanlarımız yapmaktadır. Yapmanız gereken tek şey sadece yatırımınızı yapıp kazancınızı almaktır. Aklınıza takılan başka soru varsa lütfen sorun yanıtlayalım.

+ web siteniz falan var mı?

+ güveni nasıl sağlıyorsunuz?

- Size Konudan Kısaca Bahsedeyim efendim. Uzman yatırım ekibimiz yapılan yatırımları çeşitli forex sistemlerinde değerlendirip elde edilen kazançtan kar marjı gönderiyor. Bildiğiniz Üzere Türkiye'de Kaldıraç Oranları Düşürüldü. Biz Uzman Yatırım Ekibimizle Birlikte 5 Yılı aşkın Bir Süredir Kazanç Garantili Olarak Çalışıyoruz Yurt dışı Çeşitli Forex Sistemlerinde 1:100 e Varan Kaldıraç Oranlarıyla İşlem Yaparak yüksek Kazançlar Elde Ediyoruz Elde Edilen Kazançtan Bir kısmı Yatırım yapan müşterilerimize Kar marjı olarak gönderiliyor Böylelikle Bizde Yapılan Yatırımlardan işlem yaparak Kazanç Sağlıyoruz.

+ tamam da size nasıl güveneceğim parayı yatırdıktan sonra ortadan kaybolmayacağınız ne malum

- Tüm Yatırımlarımız SWAP Güvencesiyle %100 Kazanç Garantisine sahiptir Sayfamızı incelerseniz yeterince Referans mevcut olup yatırım yapıp kazancını alan üyelerimizden bazıları Dekont paylasımı yapıyor inceleyebilirsiniz.

+ SWAP güvencesi ne allah aşkına
+ referansları gördüm de hali hazırda bir web siteniz dahi yok, hiç değilse whois sorgular bir bakardık ne oluyor ne bitiyor kimin adına diye

böyle bir konuşma geçti ve son yazdığımdan sonra beni engellediler

İnanlar vardır eminim buna, nasıl oluyor da hâlâ inanıyorlar onu anlamıyorum.

Dekot acemice Photoshop yapılmış biraz prof. olur insan paintte yapmışlar herhalde