Arkadaşlar,
Ramazan kolisi almak isteyenler varsa benimle iletişime geçebilir mi? Ailenin dört çocuğu var. Biri engelli. Kalan üç çocuk düzgün beslenemiyor. Üstelik bugün konuştum. Evlerine hırsız girmiş. Evde doğru düzgün birşey olmadığı için kadının tencerelerini mutfak eşyalarını çalmışlar. Eskiciden düdüklü tencere almış kapağı bozuk çıkmış. Kapak bekliyor eskiciden.Çok canım sıkıldı. Düdüklü tencere çatal bıçak v.s. bunları almak isteyen de çikabilir. Çeliktepe'de aile. Lütfen acil destek verir misiniz?
Anne : Guzel sahin
Telefon numarasi 0538 495 94 59
adresi özelden gönderiyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=X6nYEYYP7jU
Ayrıca Güzel bana 1 senedir ranzayı söylüyor. çünkü ev gördüğünüz kadar.geri kalanı küçük bir mutfak ve banyo. dolapla da hep çöpten falan geldiği için kırık dökük. Durumu iyi olan biri çocuk ranzası alıp şu anneyi sevindirse
Yardım gönderenler
Gökhankaya25 ve fekeliden gelen toplam 215 tl yi videoda görüldüğü gibi teslim ettim.
hsnDnz iki paket yardım kolisi gönderdi.

veeee mutluluktan ağlayabilirim şu an çünkü Güzel bunu 1 1,5 yıldır istiyordu. Yanlış anlaşılmasın öyle talepkar birisi değildir. Videoda da göreceğiniz gibi yatağı ve dolapları çöpten aldığı halde tek istediği ranzaydı. Onu da
Bique bu gece sipariş etti. Birkaç güne gelecek. Yalnız ranzaya üç tane yatak gerekecek

ölçüleri de şöyleymiş : UST KAT : 90X200CM
ALT KAT : 90X200CM
YAVRU KARYOLA : 90X180CM
kalan kişileri de nik isim eşleştiremediğim için videoda söyleyeceğim salı günü kısmet olursa gideceğim