Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben reportladım o yüzden sildiler. 200 bini aşkın üyesi olan foruma salak derseniz silerler tabii. Seversin sevmezsin o ayrı bir şey ama gmail ve hotmailde defalarca açıklar bulan, nic.tr'yi hackleyip tüm com.tr leri eline alan, ibb otobüsünü hackleyen, uydu hackleyebilen, tüm msn adreslerini saniyesinde alabilen ( hotmail açığı ), facebook başta olmak üzere pek çok devasa platformun white hacker sayfasında yer alan adamların olduğu yere salak demek acizliktir.

Eski bir CW'liyim çizgisini beğenmiyorum, bazı arkadaşların ezikliklerini de gördüm ama özellikle 2008 döneminde bu dediklerimi yapabilen arkadaşlar mevcuttu. Yakışmıyor beğenmedin deyin ama salak demeyin ki bu forumda da CW'den gelen çok arkadaş var.
Cw nin arge vb ekipleri son derece kaliteliydi, çok zeki insanlardan ve işini bilen insanlardan kuruluydu ekip.

Fakat doktoray 2007-2008 yılları arasında bana göre vasıfsız kalıyordu yönetim şekli biraz farklıydı

Cw nin tüm ekiplerini severim doktoray hariç, internette takılan çocuk yaşlı hiç farketmez herkese öğretici içerikler mevcuttu hala da mevcut olabilir 10 yıldır takip etmiyorum
Herneyse
Chenator_stalin der susarım

Serhat mutlaka buralarda bir yerdesin ses ver canını yediğim