Merhaba arkadaşlar,
Ülkeden gidip Yurtdışında oturma izni almak istiyorum bunun için bildiğim kadarıyla yüksek miktarda para lazım TL ile burada kazansam biriktirsem dolar aldı başını gitti sürekli eriyor gidiyor TL. Şu dolar Tanzim çadırında satilsa uyumadan 24 saat bekler çuval çuval dolar alırım şaka bir yana dolar arttıkça güzel ülke Türkiye'nin para birimi değer kaybediyor yurtdışına çıktığımda maaşı dolara çevirsek komik bir miktar dolar koymuş oluyoruz cebimize. En kolay yurtdışında hangi ülkelerde yaşam sürdürülebiliriz arkadaşlar tavsiyeleriniz nelerdir? ABD, Almanya, Fransa ve diğer ülkelerde yaşayanlar yazabilir mi ne gibi zorluk yaşıyorlar.
Yıllardır Green Card cekilisine katıldım hiç bir şey çıkmadı şansim yok desem yeridir zaten şansım olsa bu coğrafyada dogmazdim şimdi arkadaşlar Yurtdışında Yaşam nasıl gidiyor yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
Yurtdışında bir kız arkadaşım vardı, normal kız arkadaş ara ara kodlama için eğitim veriyordum team viewer üzerinden, bir gün gürcistana gitmiş iş amaçlı, benide çağırdı kalktım istanbuldan gittim, tanıştık yüzyüze görüştük falan filan yurtdışındaki kültür bambaşka, millet gayet rahat gayet anlayışlı gayet sakin, gayet bazı şeylerin farkında.
Gittiğim zaman 3 ay kaldım gürcistanda, gürcistan gibi bir yer emin olun yaşam kalitesi olarak Türkiye'den çok daha yukarda.
Nediyor reis, akıllılar ülkeyi terketti.