ahmetyigit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajlar silinir hocam ulaşabileceğinizi sanmıyorum. Ne denir ki böyle birine bilemiyorum geçmiş olsun
Sağolun hocam. Hesabını kapatmış. Denedim hesap kapanınca iki taraftan da gidiyor mesaj.
oguzcakn2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz ulaşamazsınız fakat savcılığa bir an önce gidip başvuru yapmalısınız ki geri dönüşü olabilsin.
Yarın gideceğim hocam. Teşekkür ederim.
Bonarous adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. Yanlış yönlendirmek istemem ama savcının bana bizzat söylediği şey can kaybı olmayan konularda veya devlet meselesi olmayan konularda Instagram, IP adresi vermiyor veya veri kurtarmıyor.
Hocam öyle ise durum kötü. Hesabını kapatmış. O yüzden kullanıcı adını dahi göremiyorum. Bu çok kötü. İnşallah savcılıktan çıkar.

ahmetyigit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajlar silinir hocam ulaşabileceğinizi sanmıyorum. Ne denir ki böyle birine bilemiyorum geçmiş olsun
oguzcakn2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz ulaşamazsınız fakat savcılığa bir an önce gidip başvuru yapmalısınız ki geri dönüşü olabilsin.
Bonarous adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. Yanlış yönlendirmek istemem ama savcının bana bizzat söylediği şey can kaybı olmayan konularda veya devlet meselesi olmayan konularda Instagram, IP adresi vermiyor veya veri kurtarmıyor.
Arkadaşlar buldum. Kullanıcı adını aratınca instagram kullanıcı diyerek tüm mesajları gösterdi. Şu an erişim sağladım. Çok mutluyum. Kullanıcı adını da mesajları da görüyorum şu an.