sosyaladam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diğer pazar yerleri ve kendi sitemden zaten ben satış yapıyorum. Mesele şu müşterinin onay verdiği satıcıya parayı aktarabilirsiniz dediği bir ortamda parayı kendinde tutmasının izahı yoktur.
izahı kendi mali planlarıdır. sen satış yaparken o sözleşmeyi okuyup onaylayınca satış yapabiliyorsun. Adamlar demek ki o paradan gelecek faiz gelirini de değerlendirmek istemiş. Size tavsiyem kendi sitenize odaklanın. Çünkü diğer platformlarda da sıkıntılar var . Hepsiburadanın yaptırımları ağır oluyor. keza n11de iyi sayılmaz. R10 üzerinden gerekli tanıtım , seo işlerini yaptığınız sürece kendi emeğinizin karşılığını direk alabilirsiniz. Komisyon işiyle çalışan firmalara paranızı kaptırmayın. Nakidin böylesine değerli olduğu ortamda şikayet etmek çözüm değil cesaretli olup bazı adımları satıcılarımız atmalı..

Şikayetinizde haklısınız ancak bu gittigidiyorun kendi kuralları gerekli ortamlarda şikayet edin ancak çözüm işini de mutlaka düşünün. Bugün bunu yapan bu komisyoncu firmalar yarın size neler yapar ?

iyi akşamlar