Merhaba sadece bana mı oluyor yoksa sinirliyim diye mi ben böyle düşünüyorum anlamadım ama forumda az önce konuma gelen 2 mesaj da boş bir insanların yaptığı yorum. Biri özelden yazıyor play hesabını senin kartınla alırsam ben ödeme bilgisi giremem diye ee o zaman alma ben sana zorla mı al diyorum sonra gelmiş konuma almayın hesap kapanır diyor ben alanlara zaten garanti veriyorum ki benden alıyor sanane sanane. Bir diğerini de yeni gördüm daha önceden yorum yapmış R10 yaşı 22 gün ticaret puanı da 12 R10a daha önceden kayıt olma şansım olmadığı için özür mü dilememi bekliyorsun sanane kardeşim ne burnunu sokuyorsun satışıma ben gerekli uyarıları zaten yapıyorum neden forumda böyle değişik insanlar var çevremde böyle kötü niyetli insanların olması beni çok üzüyor niye ille de birinin işine çamur atmak zorundasınız alan kişiler zaten bana diyor kapanır mı diye bende onlara tavsiye veriyorum kapanırsa da yeni vereceğimi söylüyorum sizene anlamıyorum ki siz mi alacaksınız almayacaksanız neden yorum yapıyorsunuz neden birilerine çamur atma çabası?