kaanimpar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bizzat orayada gittim. telefon numaranı ne yapayım senin ben senin kadar terbiyesiz değilim . sorunlarımı r10 hariç hiç bir yerde çözmem ve taşımam bunu böyle bilesin.
tamam o zaman şöyle yapalım mı ister misin. admin arkadaş konak cam balkon yetkilisini arasın ve konuşsun. senin yazdıklarını doğrulayacak mı ?eğer seninle yazdıkların gibi konuştu ise r10 dan elimi ayağımı çeker sendende özür dilerim. yok eğer sen yalan konuşuyorsan benden özür dileyecek misin ????

konuyu uzatmaya gerek yok kabul et yada etme kim yalancı ve palavracı çıksın kabul mü
Sorulara ya soruyla karşılık veriyorsun ya kaçak dövüşüyorsun dostum, ben bu konuya Yöneticilerin dahil olmasına hertürlü varım başta konakcam aranmak üzere, gerçi ticaretimizden itibaren bir ayak üstünde bin yalan söylüyorsun senin gibisinin onada bir kılıfı olur.

işin başın da canlı canlı demosunu inceleyip aldığın sistemi, daha sonra kuramadığın ve uslubunu da düzgün kurmadığın için terslendiğin nokta da beğenmedim dedin, beğenmediysen niye aldın demoyu incelemedin mi dedim? sıkıştın sonra çalışmıyor dedin, daha sonra mail gelmiyor dedin. tüm bu itirazlarına rağmen sana demoyu ve satın alan 50 üzerinde ki kişilerin memnuniyetlerini gösterdim, yediremedin ben nasılsa dün geldim bugün gidiciyim mantığıyla karalama kampanyası başlattın işi biraz araştırınca burnuma pis kokular gelmeye başladı gerçi yazmandan cizmenden belliydi karakterin hata bizde ki senin gibi r10 daki satıcıları keriz yerine koyup 3 kuruş ödedi diye istediği gibi karalama yapabileceğini sanan tipleri önceden seçemiyoruz.

Not: herhangi bir yöneticisiyi beklemedeyim.