kaanimpar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allahtan kork. kendisi benim kaynım oluyor. seninle konuştuktan sonra beni aradı adamı özel numaradan aramışın. sana bu tür kelimeler kuracak adam değil kendisi. ayrıca kendisine parayla iş yapmam yapmadımda tamamem dostluk ilişkili maliyetinin 1 lira fazlasını almadım.

1- Telefonda ki şahıs Sayfayı senin yapamadığını binbir bahanelerle onları oyaladığını söyledi . demişin. aradığın kişi benim 20 yıllık tanıdığım ve kaynım sana böyle diyecek kadar basit biri değil.

2- bu akşam detaylı konuşacağız kendileriyle el mi yaman bey mi sende görmüş olursun adamların gözünde sahtekar konumundasın. madem bu akşam arayacak kurulum yapacaksın öylemi ? tüm r10 üyeleri şahit olsun arayamazsın çünkü böyle bir konuşma geçmedi. madem arayacaksın ve sorununu çözeceksin o zaman numaranı gizlemeden ara. Telefonuda ses kaydediyor tüm konuşmayı r10 üyeleri dinlesin . uygun mu ? tamam anladık sen konak cam yetkilisini özel numara ile aramış ve beni kötülemiş sin ama bu kadarda palavracı olma be . aradığın adam benim 20 yıllık arkadaş ve kaynım olur ne konuştuğunuzu iki dk sonra beni aradı söyledi. densizin biri özel numaradan aradı vs diyerek anlattı.

şunu merak ediyorum senin r10 da eski üye olman güvenilir ve edepli biri olduğu anlamına gelmez. ben yeni üyeyim iki adet ticaretim var fakat terbiye olarak elime su dökemez siz.

senin amacın ne ? senden aldığım script den memnun kalmadım. yani illa beğenmek zorunluluğu mu vardı. ayrıca memnun olmadığımıda belirtmek benim en doğal hakkım .

Kendisini özel numaradan aradığımı nereden biliyorsun? büyük ihtimal sen yukarıda ki mesajım dan sonra kendilerini bir şekil de arayıp numaramı istedin ve kendisi sana haklı olarak bu cevabı verdi numaranı bana mesaj gönder şimdi açık numaradan arıyorum seni.

Ben kendilerini müşteri gibi aradım sayfalarının neden kapalı olduğunu sordum daha sonra konuya girdim sağolsun onlar da benim bildiklerimi doğruladı. 20 senelik dostun veya kayınbiraderin madem sana neden ulaşamıyorlar? neden sayfa kapalı?

Sistemi ister beğen ister beğenme benim amacım senin tam bir sahtekar olduğunu insanlara kanıtlamak, 50 küsür kişinin alıp kullandığı sistemi, demoyu inceleyip almana rağmen ve hatta çalışmıyor dediğin kısımları sana demo da canlı canlı göstermeme rağmen sırf işin bedelini alıp karşılığını veremedin diye benim konumu baltama cürrettini göstermen.