digital karınca foruma giriyorsunuz cevap yazmıyorsunuz. bu yaptıklarınızdan dolayı sizden özür bekliyorum. Aksi takdirde modaratör arkadaşa sizin etik dışı mesajlarınızı ve yaptıklarınizi bildirecegim
İnan seni ve senin gibi tipleri hiç önemsemiyorum daha dün foruma kayıt olup 2015 yıldır forum da aktif satış yapıp tek bir - itraderi olmayan bir insanın konusunu baltalamaya çalışıyorsun ve dediğim gibi benden 150TL ye aldığın scripti bir başkasına xxx fiyata satıp birde müşterinin hosting problemlerinden beni sorumlu tutuyorsun daha SMTP mail nedir, database nedir onu bile bilmeyen birisin sana daha önce de söyledim inan boş vaktim olsa sana internetin kuruluşun dan itibaren anlatmak isterdim fakat sen kendini pazarlamacı sanan uyanık geçinen tiplerdensin onu telefon görüşmem de anladım, bu foruma girip hiç bir kod, vt, uygulama vs bilmeden bizlerden sistemleri alıp başkalarına tasarım+yazılım size özel diye satıp daha sonra bu forum da bizleri uğraştıramazsın!
Korkudan sayfayı kapatmışsın, sayfa sahiplerine ulaşmayayım diye ama çok geç ben kendilerine 0507 120 81 2x - 0551 419 96 4x numaların dan ulaştım. seni uyarıyorum yaptın bir cahillik iş bilmeden başkalarına sistem satmaya kalktın yetmedi beni uğraştırdın oda yetmezmiş gibi konumu baltalamaya çalışıyorsun, senin foyalarını tüm bilgilerini bu forum da insanların önüne sermemi beklemiyorsan yorumlarını sil özrünü dile geldiğin gibi git yoksa seninle uğraşmayı bırakmayacağım