Aliburaak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortak kullanmak gibi değil de onun da yapabileceği işler için ilan açabilirsiniz ya da yine işlerinizde onun da yardım etmesine devam ettirebilirsiniz bunun kendimce sorun olacağını sanmıyorum
Aslında amacım ona hiç karışmadan devam etmesini sağlamak, çünkü ben de onun yaşlarında atıldım sanal aleme. Bir yol açıp o yolda kendisinin yürümesini istiyorum. Burada insanların birbiriyle nasıl konuştuğunu, ticaretin nasıl yapıldığını, hangi yeni işler olduğunu keşfetmesini istiyorum. Uzun süredir boş vakitlerinde bana yardımcı oluyor zaten Umarım yaş sınırı yoktur.

hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen forumda 17 yaşında birini gördüm. Bence yaş sınırı yok hocam ama en iyisi kendisine davetiye linki atmanız, o şekilde kendisine referans olmanız. Hem forum güvenliği için hem de iki farklı hesabınız olur aynı hesabı yönetmek yasak diye biliyorum. Bir de olur da kendisine üyelik açtırırsanız "Multi Üyelik Fenomeni" diye bir başlık var sanırım aynı IP yada bilgisayardan giriş yapan üyeler orada bildirim yapıyor aynı yerdeyiz diye, bilginiz olsun Kendisine de maşallah diyelim daha 10 yaşında abisine yardım ediyorsa büyüyünce neler başarır kim bilir
Teşekkürler hocam, eğer sınır olmama olayı kesin ise konuya ve moderatörlere gerekli bildirimi yapacağım. Bakalım ilerde neler yapacak ufaklık