ekmek şeker kes demekle olmuyor.
belli bir sınırım vardı. o kiloya gelirsem diyet yapardim. diyet yaptığım zamanlarda aşırı derece aç kalıyordum. ben tabi yemin edip yapardim diyetlerimi. yatarken aklimdanyemek çikmazdi. ki diyetisyen kontrolünde yapiyordum. bana dedi ki bir tane bile küp çeker atmayaccaksın. günde 2litre su içeceksin.ana yemek dişinda ara öğün yiyeceksin. valla 4 tane kayisi yiyceğime hiçbişey yememeyi tercih ederdim ama zorla yedim.

nasıl başardığıma gelince iman gücü yani secdeye vardim Allahim benim ideal kilom şu dedim sürekli tekrarladim çok iştahsizim hiçbişey canim istemiyor. en sevdiğim yemek olsa yiyemem. böyle yüzümü buruşturuyordum.
kahvaltıda tost ve çay.4 ya da 5 saat sonra yemek yiyorum. arada şekerli çayimi içiyorum tok tutuyor. canim isterse tatli yiyorum. çok tatli yersem spor yapiorum ya da ertesi gün yemiyorum. kısaca günde 2 öğün yiyorum ve kilo veriyorum hep. kilo verirsem çok yağli şeyler yiyorum ama iki öğünü asla geçmiyorum.

sana iki öğün zor gelecektir. imkansiz gelecektir. bana diyetisyen pilav asla dediğinde pilavsiz yemek mi olur demiştim senede birkaç kez yiyorum.

hayat insani ne hallere getiriyor

önce kafana koy. ideal kilom şu de. Bu arada ideal kilom dediğim kilonun 2 kilo altindayim ki bir ara iskelet gibiydim bu yöntemle.

bu arada sana günde iki öğün ye demiyorum. sadece kendine sürekli iştahsizim demekle başlamani tavsiye ediyorum. en iyi kilo verme yöntemini insan kendi kendine buluyor.