allergien adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar ;

Başlıkta da ilettiğim gibi kurumsal çalıştığım firmalar için viral google yorum hizmeti istiyorum , piyasada 3 - 4 tane bu işi yapan kişilere de yazdım fakat ya yorumlar silindi yada çoluk çocuk bu işi yaptığı için sağlıklı hizmet alamadım.

Toplamda 1000 üzerinde yorum yaptırılacaktır , ( farklı firmalara ) yorumlar bizden de olabilir , sizden de olabilir ayrı ayrı fiyat vermenizi rica ederim.

1 Kişiden 1000 yorum hizmeti alacam diye bir durum söz konusu değil eğer elinizde sağlam 3 tane 5 tane 10 tane de hesap var ise alım yapabilirim.

Yorumlar bizim için çok önemlidir takibi yapılmaktadır , silinmesi durumunda mağduriyeti giderecek sorumluluk sahibi kişiler yazarsa birbirimizin vaktini çalmayalım.

Yeterli itraderi olmayan , yeni gmail hesabı açar yorum yaparım mantığında olan insanlar lütfen yazmasın , elinde datası olan referansı olan kişiler yazsın lütfen.
Selamlar hocam demekki benim konuma yazmamışsınız beni denediğinizi sanmıyorum daha önce iş yapmadık. 100 adet 2015 kendime ait mailim ile hizmet veriyorum. Telafi desteğim var. Konum linkte.
Saygılarımla,
https://www.r10.net/ilan-panosu/2026...farkli-ip.html