allergien adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar ;

Başlıkta da ilettiğim gibi kurumsal çalıştığım firmalar için viral google yorum hizmeti istiyorum , piyasada 3 - 4 tane bu işi yapan kişilere de yazdım fakat ya yorumlar silindi yada çoluk çocuk bu işi yaptığı için sağlıklı hizmet alamadım.

Toplamda 1000 üzerinde yorum yaptırılacaktır , ( farklı firmalara ) yorumlar bizden de olabilir , sizden de olabilir ayrı ayrı fiyat vermenizi rica ederim.

1 Kişiden 1000 yorum hizmeti alacam diye bir durum söz konusu değil eğer elinizde sağlam 3 tane 5 tane 10 tane de hesap var ise alım yapabilirim.

Yorumlar bizim için çok önemlidir takibi yapılmaktadır , silinmesi durumunda mağduriyeti giderecek sorumluluk sahibi kişiler yazarsa birbirimizin vaktini çalmayalım.

Yeterli itraderi olmayan , yeni gmail hesabı açar yorum yaparım mantığında olan insanlar lütfen yazmasın , elinde datası olan referansı olan kişiler yazsın lütfen.
Merhaba hocam. Totalde 1500 adet gmail hesaplarım mevcuttur. Bu hesapların en yenisi 5 ay önce oluşturulmuş olup, çoğunluğu 2-3-4 yıllık hesaplardır. Ayrıca hesapların büyük bir kısmı rehber hesaplardır. Yani google yorumlar için birebir uygun hesaplardır. Çalışmak isterseniz eğer skype üzerinden iletişime geçebilirsiniz.