Selamlar.
Ödemeyi aldıktan sonra bankayı arayın hesap sahibine ulaşsınlar ve hesap sahibinin parayı gönderip göndermediğine emin olsunlar, genelde phishing dediğimiz yöntemlerle para gönderiliyor, sonrasında savcılık vesaire bir ton uğraşıyorsunuz.Para yurtdışından geliyorsa uğraşmayın.
DHL - UPS ile çalışabilirsiniz müsait bir vaktinizde arayın fiyat isteyin, ups önerebilirim size.
Hocam ödemeyi Alırsam eğer, Zaten bankayla iletişime geçerim. Böyle bir işlem yapıyorum bir sorun varmı diye.
isim soy isim ve açıklama tutarlı ise, Parayı çekerim nakit olarak cebime atarım. sonrasında Kargo ile göndermini sağlarım diye dusunuyorum.
Çünkü alacak kişi altta dediğim gibi Londralı türk falan değil yani.
Gelen ödeme açıklamasına dikkatli bakın. Ödeme gönderecek kişi ve sizin kargoyu göndereceğiniz kişi adlarının aynı olmasına özen gösterin. Kargo kanıtlarını, konuşma kayıtlarını saklayın. Herhangi bir durumda kendinizi savunursunuz.
Adres bilgisi ismi soy ismi ve whatssap bilgileri herşey duruyor kayıt altında hocam zaten adam Yabancı türk falan değil yani doğma büyüme Londralı.
ne kadar satışa koydunuz ki hocam
Hocam işin ilginç yanı , Arka cam Çatlak diye 4500 koydum. Onuda resimde gösterdim sorun yok dedi almaya karar verdi.