Sitelere 404 eklentisi kurup sorunu çözmüştüm. Tavsiye ederim.
Detay alabilirmiyim hocam
Pin sitesiyle kapatilabilir, cunku durum incelenecek reklam durumu, sitede icerik olmadigindan banlanabilir
İhlalere girdim adsenseden tekrar inceledim veYaptırımlı siteler kısmında 2 Adet sayfa demiş
ve nasıl düzeltilir
1. Seçenek Sayfanızın politikalara uygun olduğundan emin olup inceleme isteğinde bulunarak reklam yayınına devam edin- Tüm ihlalleri giderin
- Reklam kodunu koru
- İnceleme isteğinde bulunun
İncelemeler genellikle 1 hafta içinde sonuçlansa da bu süre bazı durumlarda uzayabilmektedir.
2. Seçenek Reklam sunumu isteklerini durdur Otomatik reklamlar: Yeni bir URL grubu oluşturun, reklam yayınlamayı durdurmak istediğiniz sayfayı seçin veya ekleyin ve tüm reklam biçimi seçimlerini kaldırın. Sayfa, 7-10 gün içinde Politika merkezinden kaldırılır. İnceleme isteğinde
bulunmayın.
Reklam birimleri: Tüm Google reklam kodlarını bu sayfadan kaldırın ve bekleyin. Sayfa, 7-10 gün içinde Politika merkezinden kaldırılır. İnceleme isteğinde
bulunmayın.
Daha fazla bilgi edinin 1 adet sitenin 2 Tane Sayfasında ihlal var demiş 2 tane sayfayıda sildim ve 401 to 301 eklentisinide kurdum , umarım düzelir