reprimond adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çıkmıyor hocam. hesaplara girip 1-2 kişi takip ettim. komple askıya alındı..aşağıdaki mesajımı herkes için yazıyorum ilk mesajada ekleyeceğim.

---------------------------

adsenseden sitelerinize bakın hit varmı. var ise sadece 1 kullanıcı adınıza giriş yapın. 1-2 kişi takip edin sonra anasayfaya dönün. anasayfaya dönerse iyi dönmezse geçmiş olsun. aynı anda mail de geliyor hesabınız askıya alındı diye.
sadece 1 hesabınızda deneyin eğer sitelerin hiti varsa.
Diğer hesaplara giriş yapmadıkça sanki askıya alınmyor gibi. Pinterest login olmanızı bekliyor sanki.
3-5 hit geliyordu sitelere şimdi hesapları komple askıya aldılar benim
Bahsettiğiniz duruma shadow ban diyoruz, hesap banlanıyor aslında ama kapatılmıyor, siz hesaba girip bir işlem yaptığınız an pat

Bunu fark etmeniz için birilerini takip etmenize gerek yok, analiz kısmında profilinizin analizine girin. Oradaki grafik birden yere çakılmışsa geçmiş olsun. Fakat bir işlem yapmayın. Direk sekmeyi kapatın, ilgili hesaba bağlı sitenin pinleme zamanlama aralığını 90-120 gibi uç noktalara çekin, bir iki hafta bekleyin, o grafik tekrar yükselmediyse hesap GG Fakat benim bu şekilde yaptığım ve zamanla tekrar yükselişe geçip shadow bandan çıkan hesaplarım oldu. Şans.