Açık söyleyeyim kendime gönderiyorum hit konusunda en r10da en çok satış yapan benim. Ve 8-9 aydır sattığım gibi kendimde tonlarca deneme fırsatı.
Yükseltme sağlıyor ama altı boş olduğunda siz şuan hiti durdurduğunuz gibi hepsi sıralamaları daha kötü olacak. Yani örnek Hit gönderdiğib dönemde buna eş olarak diğer çalışmaları yaparak daha sağlam ilerleme sağlarsın. Ama sadece hit gönderimi yapıldığında belli bir süre taşıyor. Baya iyi yerlere getiriyor ama kestiğinde site Altı boş olduğundan hepsi gidiyor. O yüzden hiti kesmeden önce biraz tanıtım falan iyi olur 😊
İşte 1. sayfaya gelince, gerçek hit gelmeye başladı.
Ben de gerçek hite göre sahte hiti azaltmaya başladım.
Eşitlenince komple sahte hiti kaldırıcam.
Böylece hit google gözünde azalmamış olcak.
Bana site domainini yazarsanız, incelemek istiyorum hangi kelimelerde sadece hit ile geldiğinizi.
Google 2. sayfadaki bir kelimenin, dediğiniz gibi rekabette düşükse günlük 150 tıklama alamayacağını rahatlıkla anlar.
Aksine böyle bir tıklama operasyonu spam görülür ve kelimede belli bir süre sonra gerilere düşersiniz.
Yeni yükseldi iseniz, dalgalanma ile gelmiş olabilirsiniz. Google backlinkleri ve diğer otoriter faktörleri güncelleme sırasında kaybettiğini geçen hafta kabul etti.
Birçok alanda sıralamalar tekrar değişecek ve dalgalanmalar bir süre daha sürecek.
Sorunuza dönecek olursam...
Gelen gerçek bir kullanıcı, deneyimi gerçek ve sayı mantık çerçevesinde ise bir nebze yükselmeniz mümkün.
Ancak 2. sayfada bir siteye, rekabet düşükken günlük 150 tekil ziyaretçi akıl alır gibi değil. Umarım kaybınız büyük olmaz.
Hocam deneme amaçlı bunlar.
Önemli değil kayıp.
Teşekkür ederim yanıtlarınız için.
5-6 gündür 1. sayfada aynı konumda duruyor. Ne zaman gerileme olur sizce?