Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle maçı baştan sona izledim.

Şunu söylemeliyim ki Liverpool şiir gibi oynamadı aksine Barcelona çok kötü oynadı, oynamadı!. İkinci yarı zaten Barcelona sahada hiç yoktu.

Komplo teorisimi dersiniz bilemiyorum ama bu maçta bir gariplik vardı. Maçı izleyenler görmüştür. Maçın başlarında Barcelona'nın net bir pozisyonu vardı. Sol ceza sahasına doğru uzun bir top gelmişti. Barçalı futbolcu sağa cekip hemen yanındaki adama toplu vermişti ve vursa direk goldü. O da Messi'ye çıkardı ve o da dışarı attı. O pozisyonun bir daha asla tekrarı gösterilmedi. Bulursam ekleyeceğim ama ben o pozisyonda bir kasıt ararım. Bilerek atmamak gibi bir şeydi. Zaten maçı izlerseniz ilk yarı Barça her geldiğinde yürekler ağza geldi tehlikeli çok pozisyon olmadı ama gol atma potansiyelleri yüksekti. Hissettiriyordu.

Sanki bir el bir güç çıkın kaybedin dedi. Bunu asla bana kimse açıklayamaz. Liverpool'da Salah ve Juninho yok; Barça son Celta Vigo maçına yedeklerle çıkmış bu maça tam kadro çıkıyor ve 4 gol yiyip hiç gol atamıyor. Tekrar söylüyorum Barça oynamadı. Oynamak istemedi diyorum ben. Benim görüşüm bu şekilde.

Messi gibi bir futbolcu maçın başından sonuna yoktu. 1 tane serbest vuruş ancak kazandırabildi. Maç bitti yüzleri asıktı ama çok da tepki vermediler. Maça zaten başa baş başladılar top bir o kalede bir burada idi. Sonra ne olduysa Barça oynamadı oynamayı bıraktı.

Maçı gerçekten izleyen biri bir gariplik olduğunu anlar. Ben tekrar söylüyorum Barça oynamadığı için Liverpool çok iyi oynadı gibi gözüküyor. Adama sorarlar 4 yiyene kadar nasıl Barça gol atamaz İzlemeyen biri sanacak Liverpool tek kale oynadı vs.. Alakası da yok.

Bu akşam güzel bir tiyatro oynandı düşüncesindeyim. 1 gol atsa maç bitiyordu. Vites düşürdükçe düşürdüler.

Maçı izleyen daha ilk 10 15 dk'da Messi'ye top gelince 3-4 kişi ondan alamıyordu Adamlar maçı bıraktı verdiler diyorum ben. İzleyen ve benim gibi düşünenler vardır kanısındayım!
Messi fanı olabilirsin de bu kadar da olmaz hocam

Adamlar on numara oynadı ve barca'yı tokatladılar. Net. Barcelona'ya karşı daha iyi oynayamazsınız zaten. En iyi oyun budur.