Webkurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size önerim yardım için resmi yollardan izin alınıp aileye ait banka hesabı oluşturulması bu şekilde daha fazla yardıma da ulaşabilirler. Bu işlemler uzun sürüyorsa bu süreç gerçekleşene kadar ilk başta size güvenen kişiler zaten direk ödeme geçebilir konuya eklersiniz kendi hesabınızı elimizden geleni yapmış oluruz.

Hayırlı akşamlar dilerim.
Türkiye'de maalesef işler o kadar kolay olmuyor. Ben de aynı sizin gibi düşünüyordum. Geçen eylül ekim ayı gibi başlarına gelen olayı anlatayım size. Devletten 2000 lira bakım parası alıyorlardı. 100 de 100 engelli ve asla iyileşmez dedikleri çocuğa engelli raporunu sadece 2 senelik vermişler ve Güzel'in okuması yok. Fark etmemiş. 1 ay 2 ay derken kuruma gittiğinde öğreniyor. Tekrar başvuruyor. Çocuğun raporu çıkıyor. Evde bakım parasını yine vermiyorlar çünkü evde bakıldığına dair memurun gelip çocuğu evde görmesi gerekiyor. Çocuk enfeksiyon geçiriyor. Yoğun bakıma alınıyor. Defalarca kalbi durdu. 2 ay kaldı. Bakım parası yoktu. Evleri Çeliktepe'de. Hastane Gaziosmanpaşa'da. Çok şükür hastaneden çıktı eve geldi memur 1 ay sonra geldi. Aile bu şekilde 5 ay yaşadı. Yani öyle oo hoşgeldiniz hemen bakalım da kamoanya başlatın gibi bir durum olmuyor. Keşke olsa.