Şöyle söyleyeyim Dizi,Film,Video siteleri ile makale içerik sitelerinin olayı tamamen farklı. Sen 1500 kelimede yazsan o site spam bile yapmadan 0 içerikle 1 video koyarak önüne geçer.
Dizi,Film sitelerinde içerik girmenize gerek yok video atın sağlam olsun girenler aradığını bulsun ve filmi izlesin bu yeterli. + Sıralama backlinke göre yapılıyor. Vede site geçmişinede bakıyor.
O sektör için içerik kalitesi = Girenin sitede kalma , ve çıkma süreleri baz alınıyor.
Kısaca backlinkle göre sıralar: Sıralamada girenlerin sitede kalma süresine bakar ona göre alt sıralara atıp atmayacağına karar verir.
Teşekkürler hocam, en kısa zamanda backlink ve tanıtım yazıları için işlemlere başlayacağım
https://www.blackhatworld.com/forums/
Teşekkürler
Hocam şimdi şöyle bir durum var. Sektörün gereksinimi bu. O sebeple legal olarak ilerlemek çok zor.
-Devamlı kırık link / kırık video kontrolü yapacak birisi.
-Devamlı sosyal medya çalışması yapacak birisi.
-Devamlı on page ve off page seo çalışması yapacak birisi. (manuel olarak sürekli bir şekilde full seo yapılması gerekiyor. Rakip analizlerin yapılması, büyük sitelerin başta olmadığı filmler/diziler araştırılıp onlar girilecek, başlık seçimi descripton vs devamlı ilgilenecek)
-Devamlı makale yazacak birisi. (ayrıca film önerileri vs gibi içerikler de olmalı normal film yazılarının haricinde blog tarzında yazılar da yazılmalı)
-Mümkünse size özel bir tema yapılmalı.
-Kaliteli sunucu + optimizasyon
vs.vs.vs. çok ama çok çetrefilli hocam legal olarak gitmek isterseniz. Keza en büyük sorun da telif hakkı meselesi. Devamlı içerik kaldırıcaksınız kırık link olacak. Url kaldırmadığınız zaman kullanıcı arama motorundan sitenize girdiği zaman film yoksa direkt çıkacak bu da kötü etkilecek sitenizi.
Sonra domain engellendiği zaman ivedilikle farkedip aynı domainin farklı bir uzantısını almanız gerekiyor veya başına sayı koyacaksınız o şekilde oraya 301 yönlendirmesi yapacaksınız vs.vs.
Yani hocam sizin durumunuzda ne yazık ki boşa çaba sarfedersiniz. Emek vermişsiniz anlıyorum ama legal olarak bu şartlarınızda rekabet etmeniz imkansıza yakın. İşin ehli güzel bir kadro ve yüksek bütçelerle yapılabilir mi? Yapılır tabii ama o kadro ve bütçe ile daha az rekabetli bir sektöre girilmesi gerekir. Yani açık konuşmak gerekirse şu mevcut durumunuzla pastanın %1'ini bile hedeflemeniz çok zor hocam.
*düzenli kontrolleri gerçekleştiriyorsanız bence ahref ve search console yeterli bence hocam.
* Hocam kırık link bildirimi için siteme gerekli sistemi kurdum, gerekli takibi yapıyorum,
* Sosyal medya hesabı satın almayı düşünüyorum, fakat şu sıralar değil,
* On page seo çalışması yaptırdım, (moradam yada işinin ehli olan bir firmaya tekrar yaptırmayı düşünüyorum)
* Off page seo çalışmasını 1 aya kadar yaptırmayı düşünüyorum, şuan için tatmin edici içeriğe sahip olmadığım için belki biraz daha erteleyebilirim,
* Başlıkları yada açıklama alanlarını seo uyumlu bir şekilde yapıyorum, bu konuda ücretli yardım almıştım,
* Blog yazıları için, sürekli liste içerik oluşturmayı düşünüyorum, sizce bu iyi olur mu? Yani " Mutlaka izlemeniz gereken 15 aksiyon filmi " tarzında,
* Tema olarak piyasada bulunan güzel temalardan birini kullanıyorum, bazı değişiklikler yaptırdım. Yani birebir aynı değil,
* Optimizasyon için bildiğim kadarını yaptım, analiz siteleri genelde 90 yada üzeri veriyor. Fakat tahsin hocama yakın zamanda bir çalışma yaptırmayı düşünüyorum,
* Domainin engel yediğini nasıl anlayabilirim? Yada zaten belli ediyor mu kendini? Engel yemeden önce bildirim geliyor mu?
* Hocam inanın çok emek ve masraf verdim siteye, vazgeçmek istemiyorum. Vereceğiniz her türlü tavsiye benim için önemlidir, ayrıca çok teşekkür ederim, herşeyin para olduğu bu dönemde paylaşım yapan insanları görünce seviniyorum.
Fakat öyle devam eden siteler bir müddet sonra cezalandırılıyor. Şuanda fullprogrmlarindirin indexleri düştüdiye biliyorum. Hitleri önceki gibi milyonları bulmuyordur. Zahmetli ve sabır işi, ben dayanamadım, birde garantisi yok. Yarın yok olma ihtimalinizde var.
Hocam elimden geldiğince direneceğim, aslında antiseo gibi şeyler olmasa, inanın çok rahat hit geliyor. Fakat böyle aşağılık, soysuz insanlar yüzünden sıkıntı yaşıyoruz