forumda yıllardır bunu yazan tek kişi benim ama insanlarımız maalesef dinlemiyorlar. Birde kötülüyorlar.
tanımadığınız insanlara para göndermeyin para almayın transfer işlemlerinde aracılık yapmayın.(istisna tanıdık kazığı da olabilir)
mümkün mertebe şirket hesabı üzerinden işlem yapın ve iş sonu başı faturanızı muhakkak alın.
geçmiş olsun.
Boşuna "Bin nasihatten bir musibet yeğdir" dememiş atalarımız. Herkes bu işlerde çok dikkatli olmalı kesinlikle kimseye aracılık yapılmamalı.
hocam 110k az para mı benim olan problem 500 TL gibi bir sayı idi. mağdura ödeme yapmak istedik fakat kamu davasına dönmüştü. ama benden hiç bir şekilde para isteyen olmadı aksine şikayetini geri alması için para vermek bile istedim ama 110k isteseler hiç bir şekilde kuruş bile vermem
Malesef çok yüksek bir mevla keşke ufak bir rakam olsa 3-5 gün sonra ödediğimi bile unutsam kurtulsam ama değil.
Forumda ölmeyi bayılmak zanneden çok arkadaş var.
Forumdaki delikanlılıklar hakimin karşısına çıkana kadardır.
110 k için hapis yatacak insanlar var demiş arkadaş. Evet adam gayriş meşru ise zaten hapis ikinci adresidir.
Ama normal bir adamı 1 ay bir koğuşa koysam 31. gün anasına babasına yalvarır evi satıp parayı ödeyin beni buradan çıkarın diye.
Kastınız olmayan bir suç için hapiste bir kaç sene geçirmenin ne demek olduğunu anlayamamış bazı arkadaşlar.
Bu para bozanlar, kripto para satanlar sazan sarmalı için bire bir hedef.
Ben para aklamak istiyorsam arkadaşa da gerek yok, kriptoculara ödeme göndertip kripto para alırım geçmiş olsun.
Sahibinden de ver ilanı, almak isteyenlerin ismini sor, kriptoculardan iban sor, kaporayı kripto para satan arkadaşa göndert.
Kripto parayı al ve aradan çekil. Sonra kripto para satan bozan arkadaş derdini anlatsın dol@ndırılan arkadaşa.
Sadece para gönderirken değil, para alırken de başınız belaya girebilir.
Ben parayı peşinen alırsam kendimi garantiye aldım sanmayın.
Suçu üstlenecek kişilerden bahsetmiş aslında arkadaş ama haklısınız yapmak isteyen her türlü yapar. Kendinizi garantiye almak için ad, soyad tutarlılığı vs. yöntemler yaratmanız lazım.