hocam ne kadarlık bir işlem için bu kadar ödeme yapmanız gerekiyor acaba ? Bir de ne iş yaptınız hocam yani bu dediğiniz tutarda internet üzerinden ne işlemi yapılır ki yüz yüze gelmeden. Yoksa bu tutar ceza mı tam anlayamadım
Hocam bir arkadaşım rica etti, rent a car galeri gibi işler yapıyorlardı arsa satışı olacağını söyledi bankalarla problemi var diye benden rica etti sözde. banada öyle felekten bir gece yaparız teklifi yaptı bende kabul ettim. Dolandırılan miktar 110k benim bu işten kurtulabilmem için karşı tarafın parasını ödemem gerekiyor.
Geçmiş olsun hocam, inanın üzüldüm

İnşallah telafi edersiniz.
İnşallah hocam
Hocam kolay değil bu işler.
Yazdıklarınıza harfiyyen katılıyorum yalnız 110k para nedir hocam.Sizin elinizde hiç mi kanıt yok? Belki de karsı taraf size kumpas kuruyor.Sizde hemen polis,adliye,avukat,hakim falan deyince yelkenleri suya indirmissiniz heralde. Boru mu bu hocam o paraya suçu üzerine alıp içerde bile yatan adamlar çıkar. Ne iş yaptınız bilmiyorum ama sizi olay büyümesin falan diye sanırım baya tırsıtmışlar.Geçmiş olsun.
Kamera görüntüleri var benim kartımdan para çekilirken kuyumcudan altın alıyorlar ve akbank ekspress atmden 50bin nakit çekiyorlar ama kamera görüntüleri bir işe yaramıyor çünkü bende bu çetenin içine dahil olabilirim. Aslında ben onları tırsıttım 3 kişi var bu işin içinde baya bir sıkıntı yaşadık sonucunda 60ksını onlardan alacağım ama 50k yine bana g....
masak'ta hersey cıkıyor, farklı bankalar farklı ıbanlarda olsa herhangı bırsey degısmıyor.masak raporunda tum akrabalarınızın ve sızın butun transferlerınız dırek cıkıyor, takıpte olan bırısı varsa ve ıslem yaptıysanız, sızıde o zaman goruyorlar
Bu benim bir işime yaramaz ki..