Merhabalar freelance evimden çalışabileceğim bir iş arıyorum. Çok konuda tecrübem bulunmaktadır. Kısaca ne tür konularda çalışabileceğimi madde madde yazayım.
- SEO : İllegal yada legal birçok sitenin seosunu yönettim şuana dek. Ve çok fazla kelimelerde 1. sıraya getirme başarısı elde ettim. Bu konuda detaylı görüşmeyi PM ile yapabiliriz. SEO bilgime güveniyorum,özellikle iç seo konusunda tüm bilgilere sahibim. İddaalıyım getiremeyeceğim hiçbir kelime yok, sadece kelimeye göre zaman değişir. Özellikle illegal sektörlerde SEO da çok çalıştım. Çok fazla bilgim ve başarım var.
- Wordpress : Wordpressle alakalı,site optimizasyonundan tutun, eklenti kurulumlarına kadar her şeyi yapabilirim.
- Sıfır Site Kurulumu : İstediğiniz sektörde seoya uyumlu siteler açıp (ki kısa zamanda kelimelere girecek kapasitede siteler açıp), bunları size teslim edebilirim. Ekstradan bu sitelerin seo çalışmalarını yürütebilirim. Yani tüm site ve seo işi ile ben ilgileneceğim, siz arkanıza yaslanacaksınız. Legal yada illegal her sektör olur. Paravan siteleriniz olabilir, veya istediğiniz herhangi bir kelimede 10 tane site aç dersiniz, bu siteleri açar, içeriklerini girer her şeyini ben yaparım. SEOsunu yaparım, bir sektörü tek başınıza kapatırsınız bu siteler zamanla geldikçe. Özellikle illegal sektörler için paravan siteler çok önemlidir.
- Canlı Destek Operatörü : İnternet tecrübelerimden birisi de canlı destek operatörlüğüdür. Aynı anda 7-8 kişi ile muhattap olarak canlı destek yürüttüğüm zamanları hatırlarım.
- TİB , AMP ve 301 Çözümleri : Bu 3 konuda derin tecrübeye sahibim, bu konularda her türlü sorun ve problemleri çözebilirim.
- Pazarlama : E-ticaret ile uğraşan kişiler için çok güzel etki görebilecekleri kampanyalar vs çözümler üreterek satışlarınızı artırabilirim. Daha önce bu tip çalışmalarım oldu. Pazarlama ve ikna yeteneği yüksek birisiyim.
Şuan aklıma bunlar geldi diyebilirim. Onun haricinde yılların birikimi ile neredeyse her sektörde bulundum, her konuda bilgim var diyebilirim. Direk her türlü iş tekliflerinize açığım, özellikle SEO konusunda kendime güvenim tam. İster 0 site olsun, ister eski site. Hiç fark etmez. Tibli sitelere 301 hızlı getirme konusunda, tibli sitelerde amp alt sayfalarda gezilebilmeden her türlü en ince ayrıntıya kadar biliyorum.
7/24 bilgisayar başında olma imkanım bulunmaktadır. Kendi evimden çalışabileceğim düzenli iş tekliflerinizi bekliyorum.