Değerli dostlarım öncelikle herkese merhabalar 😊

Gün içerisinde bir konu açmıştım “İnstagrama Uygulama Üzerinden Giremiyorum” diye.Sağolsun konu hakkında bazı arkadaşlar daha önce böyle bir sorun yaşadıkları için yardımcı olmaya çalıştılar.Bazı yöntemleri denedim olmadı ve bazılarını da kendim denemek istemedim uğraştım ve telefonu sıfırlamadan hallettim.

Eğer bu sorun sizde de var ise veya ileride karşılaşırsanız çözüm olsun,aklınızda bulunsun diye sizlerede söylemek isterim 😊

Yaptığım İşlemler;

1) Öncelikle İnstagrama girdiğinizde kullanıcı adı ve şifrenizi doğru yazmadığınız halde bile “Üzgünüz İsteğiniz İle İlgili Bir Hata Oluştu” diye bir hata ile karşılaşıyorsanız; Android telefonlarda ayarlar bölümünden verileri ve önbelliği,İos işletim sistemli telefonunuzdan ise komple uygulamayı silip tekrardan geri yükleyiniz.

2) Telefonunuzun tarayıcı kısmından “www.instagram.com” adresine gelerek kullanıcı adı ve şifrenizle hesabınıza giriş yapınız.

3) Tarayıcı üzerinden girmiş olduğunuz instagram hesabınızın profil bölümüne gelerek “Profili düzenle” kısmına giriniz.

4) Numara bölgesinde telefon numaranız kayıtlı değilse numaranızı yazınız, kayıtli ise silip tekrardan yazıp onaylayınız ve tarayıcıdaki sekmeyi kapatınız.

5) Verisini sıfırladığınız veya baştan yüklediğiniz instagram uygulmasına gelerek “şifremi unuttum” kısmındaki “telefon numaramla yenile” kısmına gelip bir önceki yazdığınız telefon numaranıza kod yollayınız.

6) Gelen kod’u kutucuğa girdikten sonra instagram hesabınıza giriş yapabilirsiniz
.

Elimden geldiğince detaylı bir şekilde anlatmaya çalıştım benim gibi sorun yaşayan var ise veya ileride böyle bir sorunla karşılaşan olursa umarım faydam olur Saygılarımla...