Selam dostlar, belki de bu forumda açacağım en zor konulardan birisini açıyorum kısaca özet geçeceğim ve aklıma takılan sorularda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Az önce üzücü bir haber aldım yeğenim 6 aylık annesinin karnında öldü. İnternetten konu hakkında araştırma yaptım ancak net bir sonuca ulaşamadım belki içinizde bunu daha önce yaşayanlar vardır diye bu konuyu açıyorum.
Anne karnında ölen bebekler için nasıl bir cenaze merasimi düzenlenir? Hastane personeli bebeği kutuya koyarak vereceklerini söylemişler tıbbi atık malzemesi sanki. Daha önce bu olayı yaşayanlarınız varsa yada bilgisi olan varsa nasıl bir prosedür izledikleri hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim.
Muhtemelen düşüğün sebebi anne kaynaklı mı, yoksa bebekte mi bir anomali var, bunu öğrenmek için patoloji laboratuvarına gidecektir öncelikle. Bu sebeple kutuya konmakta. İçerisine çeşitli solüsyonlar konduğu için sızdırmaması açısından. Size teslim edilirken solüsyonsuz teslim edilebilir. Bebekleri önemsiyor ve titizlikle zarar vermeden inceliyorlar patolojide, içiniz ferah olsun.
Geçmiş olsun dileklerimle.