merhabalar, çok samimi bir arkadaşım için bu ilanı açıyorum kendisine her konuda kefil olabilirim şuan çok fazla ihtiyacı olduğu için konuyu açmamı rica etti.
kendisi editörlük-canlı destek elemanlığı gibi işler yapabilir, makale yazma konusunda kendisi acemidir, bilgisayara hakimdir diksiyonu düzgündür ve gerçekten çok dürüsttür asla sizi yarı yolda bırakmaz.
benim de işlerimin kötü gitmesi ve maddi sıkıntım yüzünden şuan kendisine yardımcı olamıyorum ama her konuda kefilimdir.
"Selamlar, şuan acil olarak iş ihtiyacımdan dolayı çok uygun fiyatla canlı destek elemanınız olabilirim yada sitenizle ilgilenebilirim yada tabiri caizse ne iş olsa yaparım. Yaşım 27, sabah 09:00 akşam 19:00 arası sürekli bilgisayar başındayım(istenilen saat aralıklarında da çalışabilirim, gündüz-gece fark etmez). Günümün 10 saatini sizin işinize/işlerinize ayırabilirim. İşlerinizi hiç aksatmadan yaparım bu konuda kendime güveniyorum. Ücret olarak çok cüzi rakamlara çalışabilirim. Eğer sizlerin bir teklifi varsa dinlemek isterim."
İnşallah hayırlı bir iş çıkar hocam ama arkadaşınızın "Çok cüzzi rakamlara bile çalışırım." yazdığı yerde üzüldüm açıkcası. Gece gündüz fark etmeden 10 saatini ayırmayı gözden çıkarmış birisinin cüzzi bir miktar olsa bile yeter diyecek kadar sıkışması acı verici...