grknaks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese merhaba biliyorum, zorda olsa bir instagram sayfasını yukarılara taşımak ve takipçi kasmak bir hayli zaman almaktadır. Organik takipçi kasarak güzel bir sayfa oluşturmak istiyorum. Konu ise ne kadar çok da olsa bir bilgi sayfası olarak düşünmekteyim. Sizce Bu sayfayı açmadan önce neler yapmalıyım? Ne gibi adımlar atmalıyım? Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Hayırlı Ramazanlar...
En büyük tecrübem kesinlikle yapay bir sistem ( bot, beğeni vs. alma, takipte takip yapan programlar ile kasma hatta kendinde takipte takip yapma elinle ) neden mi çünkü 2-3 ay takipe takip yapan bir sistem ile kastım emek verdim sonuç cop bir hesabım oldu. Sonra yeni baştan hiç yapan sistem kullanmadan tamamen organik kasmaya başladım suan gayet iyi gidiyor. Sana tavsiyem ilk kullanıcılarını çekmek icin Yakinlarindan reklam yapmalarını iste yanı ilk kullanıcıların tanıdık insanlar olsun. Ama yok yapamam diyorsan instagrama reklam ver ya da benzer sayfalara reklam ver. kısaca organik kas bir gün fazla uğraş ileride emeklerin cöp olmasın. Daha detaylı bilgi istiyorsan ÜCRETSİZ yardımcı olabilirim dm ile ulaşabilirsin