Bütün hafta boyunca hakemler üzerinden müthiş bir algı yarattı Galatasaray başkanı, yöneticileri ve teknik sorumluları.
Beşiktaş başkanı hafta boyunca bunlara gerek olmadığını söyledi.
Dünkü maçta ilk yarı, hakem Galatasaray'a resmen maçı kazandırmaya çalıştı. Bütün pozisyonlarda Galatasaray lehine verdi. Özellikle Lens gole giderken aldığı darbede gidip Lens'e sarı kart verdi.
Necip'e faul yapıldı, karşı tarafa çaldı.
Taç zaten temas yok.
Hayatımda ilk kez bir maçta, alelane bir hakemin taraf tuttuğunu hissettim. Gerçekten abartmıyorum, eğer maçı objektif bir gözle izlediyseniz, bunu görürsünüz.
İkinci yarıda ise Galatasaray daha iyi oynadı, Beşiktaş'ın ilk yarıdaki yediği haksız golü ve kararlar ile psikolojisi bitikti.
Hakem maçı ortada kazandı. Verdiği kararlarla rakip takımı yıprattı. Sinirlerini gerdi, sonrasında akışına bıraktı.
Güzel taktikti, tebrik ediyorum.
Ayrıca bütün hafta algı yaratan Galatasaray başkanı ve yöneticileri de istediklerini aldılar.
Eyyam yapılıyor devamlı, halk da bunu istiyor. Bugün haksızlık olduğundan halkın verdiği yanıt: geçen şu maçta bize de böyle böyle olmuştu.
Halk genel olarak böyle, siyasette bile: adamlar ülkeyi soyuyor diyorlar, halkın yanıtı: daha öncekiler de soyuyordu.
Bu ülkede ne futbol tarafsız olur, ne de siyaset. İkisi de rezalet yönetiliyor.
Türk futbolundan soğudum. Bir daha izlemeyi düşünmüyorum.
NOT: Objektif gözle maç izleyemeyen, fanatik taraftarlar yorumuma yanıt vermezlerse mutlu olurum. Size yanıt vermeyeceğim, çünkü gökyüzünün kırmızı olduğunu iddaa etmem gibi bişey olcak gözünüzde.