@TahsinCetinkaya'dan bahsediyoruz. İşi yarım bırakıp kaçma gibi bir şey söz konusu bile olamaz. Konusundaki referansları, açılan teşekkür konuları ortada. Bu şekilde bir önyargılı paragraftan sonra o sizinle çalışır mı onu bilmem ancak insanlara bu işi yapıyor olmasına rağmen ücretsiz yardımlarını da biraz araştırırsanız görebilirsiniz. Ben sadece önerimi sundum.
değerli kardeşim inan bu forumda o kadar çok kişi tanıdımki gercekten işi yapanlarda var, gecenler birisi ile irtibat kurduk, gercekten iyi iş yaptı, işi tam olarak bana ne olduğunu söylemedi, ve sonuçlar beni tatmin etmedi, o kalan paramıda ona vermişti, şuan başka verecek param yok, bazı yardımcı olanlar oldu, bunlarda bir tanesine sitemi taşıdım, akhostingde sagulsun çok ama çok yardımcı oluyor, ben sitemde uzun vadeli çalışacak birini ihtiyacım olacaktır, çünkü site gelir getirecekki bende ona göre bir iş yapayım, ve kazanımcı ona göre çalıştıracağım yerlere vereyim, şuan ben işsiz bir adamın iş bulana kadar en azında belirli ücretim çıkarsam yetecek, şuan kimsenin iş bulma ümidi bile yok, işim olsa derim, mesala gecenler yapılan işte referanslara göre hareket ettim, ama sitede bir hiçbir shel temizlememiş ya yeniden kruacağım yada haber ve yazıları upload klasorun üyeleri alıp tekrar kuracağım gercekten site o kadar karışık, yapılacak işlemi bile zor çıkar, hayat duygulsalığı yer vermiyor, param olmadığı için sağdan soldan topladığım eski uydu alıcıları ufak tefek fiyatlar satın para kazanmaya çaçışıyorum youtube kanalı acıyorum, oda kapanıyor, bir çıkış yakalamak istiyorum, sonuçların bir türlü istediğim nokta yakalanmıyor
yardımcı olan ve yardım edenlerin hepsinde allah razı olsun, ben niyetim kimseyi kırmak incitmek değildir
son yapılan testler sitenin tamamen virüs olduğun kesinleşti, yapılacak en güzel şey veri tabanında sorgulama yapıp virüs olmadığına kanat gerildikten sonra konuları ve yazıları üyelerin olduğu ve upload ve tema ayaların yedeklereyerek yeniden kurulması daha iyi olacağını kanatindeyim tamamen temizleme imkanı bilmiyorum, bana yardımcı olan alicankarali sonsuz teşekkür ederim
her zaman yanıma olan akhosting yilmacçiftciye ve alicankarali allah gönlünde ne istegi ve arzusu varsa gerçekleştirmeyi nasip etsin