NoMen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Performans arıyorsan iphone, yıllardır android ve samsung markasından şaşmadım, çok iphone kullanmam için ısrar ettiler kabul etmedim, ve inanın android telefonlar bana dayanmıyordu kessinlikle dogru söylüyorum yılda 1 değişiyordum yeni telefon alıyordum. Oysa tek yaptıgım sadece konuşma amaçlıydı en sonunda bi deniyeyim dedim iphone kesinlikle bi başka, arayüz anlamında garip gelebilir ama tam bi business telefon. Şuan pederde var huawei p20 lite, pubg de kasıyor, pubg ye benim telefon 16 saniye daha erken giriyor arkana bakma iphone 8 al şuan kullanıyorum.
performans test karsılastırmalarına bakmadınız sanırım?
Huawei firması şuan dünyanın gözde firmaları olma yolunda ilermekte, p20 'nin birden fazla serisi var, en son dün bir tanesini elime alıp kurcaladım kamera arkada kutu seklınde o pek hoşuma gitmedi ama, genel olarak gündüz ve aksam cekimlerinde telefon başarılı işler cıkarıyor.
Performans konusunda iphone ve diger telefonlardan daha hızlı oldugunu söyleyebilirim,
işlemci konuusnda samsungun çöp işlemcileir gibi 1 yıl sonra bozulabileceğinide düşünmüyorum ( performans düsüsü) bunu yapan genelde iphone'dur alırsın 1 yıl sonra yeni telefon cıkınca eskisinin performansı ve kamera kaltesi bozulur )

P30 pro kullanıyorum suana kadar keske daha önce alsaymısım dedim!
Tüm oyunları denedim ısınma 0 diyebilirim , pubg'da en son ayarlarda oyunuyorum kasma yok donma yok takılma yok farklı oyunlardada aynı sekilde telefon hiç ısınmıyor en güzel özellig ibu

Garantisi bittikten sonrada telefona root yapar 3-4 sene kadar daha kullanırım.
Samsung s8 vardıbundan önce, 2017 'de almıstım son 5-6 aydır aşırı yavaslama ve whatsappta donmalar takılmalar bazen uygulamalarda çökmeler gerçi telefon root luydu ama birden fazla room denedm işlemci fisi cekmis, ne yapsamda donmalar vardı..