meowth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
paylaşım için teşekkürler hocam.
ukose adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler hocam bilmiyordum
FuKaGa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler yararlı paylaşım
Rica ederim 😊
mct0300 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hotmailde de oluyor mu
En son oluyordu ama tekrar denemekte fayda var 😊

DoksanMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel paylaşım evet bu yıllardır var fakat hesapla ilgili bir sıkıntıda sıkıntıyı cözemıyorsun 3 4 tane hesabım böyle gitti ne sıfre yenıleme geliyor nede kullanıcı adları alınabiliyor sıfre yenılememı istiyor fakat mail gelmiyor
Şifre yenileme gelir ama çok gönderirseniz sıkıntı olabilir hocam. Yoksa kolay kolay sorun çıkmıyor. 😊
Othemes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gmail sürekli telefon onay istemiyor mu ben mi yanlış hatırlıyorum ve twitterda aynı şekilde tel onay istiyor spama atıyor
Sizin yüzlerce mail hesabı açmanıza gerek yok. Örneğin mail adresiniz xxxx@gmail.com ise xxxx+1@gmail.com mailiyle bir hesap açıyorsunuz öyle bir mail olmasa da. 😊
DijitalMedya35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yöntem geçeli çok oldu hocam Bu şekilde hesaplar açarsanız tam oh süper oldu dediğiniz an hepsi kapanıverir. İlk zamanlar böyle bir sorun yoktu ancak sık sık onaya düşmeler ve hesap kapanmalar mevcut. Tercihen farklı İPlerden açılmış mailler ile üyelik oluşturunuz aksi halde sağlıklı olmaz.
Bilgi için teşekkürler
rahmia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yandex içinde geçerlidir aynı yöntem
Bilgi için teşekkürler
kertenkele01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladığım kadarıyla sadece mail yönlendirme anlamışsınız. Önemli olan mailleri açabilmek.
Mailleri tek tek Açmaya gerek yoktur. @Othemes; arkadaşımıza verilen yanıta bakabilirsiniz 😊
bluemoon44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler hocam
Rica ederim bilgilendirdiysem ne mutlu