Bence sahne alıyor olmanız değil de sahne aldığınız organizasyonun/mekanın/platformun itibarı profesyonel hayatınızı etkileyebilir. Çok uç bir örnek vereyim; mesela uyuşturucu baskını olan çok sayıda kişinin tutuklandığı bir organizasyonla birlikte anılmak hoş olmayacaktır.
Nasıl müzikler yapıyorsunuz? Burada cevaben ya da mesaj ile atabilir misiniz? Merak ettim
İşin doğasında underground olmadan olmuyor maalesef

Daha önce böyle bir mekanla çalışmak veya her hangi bir talepte almadığımı açıkça, canı gönülden söyleyebilirim. Tür konusunda... Genellikle edm, dutch house ve progressive house çalıyorum. Özelden ulaşıyorum hocam yorumunuz için teşekkürler

Sizin hobinize, özel yaşamınıza ya da ek işinize kim ne karışır? Siyasetçi değilsiniz ki, yazılımcısınız. Hayata bir defa geliyoruz, bu yaşamın provası da yok tekrarı da. Başkaları ne der? diye değil, biz ne istiyoruz? diye düşünüp buna göre yaşamalıyız.
Söylediklerinize canı gönülden, sonuna kadar katılıyorum hocam. Fakat insanoğlu... Neye nasıl tepki vereceği belli olmuyor. Yeter ki sizin gibi düşünen insanların ağırlığı daha çok bassın. Eğlenirken eğlendirmek kadar güzel bir hissiyat yok