mesutcandemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karşında ki kişilerin kaç yaşında olduklarını bilmeden yorum yapmışsınız ona lafım yok ama oraya biz bir öneri yazmışız yok Mikrotik yazılımdır demişsiniz. Donanım olan şeyleri es geçmişiniz , Peki size sorarım elinizde donanım olmadan bu cihazları nasıl birbirine bağlayacaksınız. Sizin gibi çok bilmiş arkadaşlar vpsye kurup uzaktan bağlar eminim
Bakın konuyu tartışmaya çevirmek istemiyorum yalnız MikroTik RouterOS bunu anlamamak ısrarcı olmanız çok garip donanım elbet olacak ama aslen MikroTik RouterOS dur bunu bilmişlikle alakası yok ? 2003 2004 2005 kullandık ve hala kullanıyoruz ha siz vps donanım olarak girip mikrotik donanım diyorsanız o sizin düşünceniz siz karşınızdaki küçük görüp cevap yazmaya çalışıyorsunuz ama bilmediğiniz insanlar hakkında boş yorum bulunuyorsunuz kocaman yazılar adam sitesinde RouterOS diyor siz değil diyorsunuz. diyecek söz bulamıyorum .

https://www.wi.com.tr/hazir-setler/h...I-HOTSPOT-YURT

bu bilgisi yeterince olmayan kişilerin kullandığı satın aldığı cihazdır yaşınız gizlemeniz ayrı bir ironi ama şahsen benden küçük olduğunuzu düşünüyorum lakin öyle olmasa teklan zamanlarında çok popüler olan mikrotik bir modem gözüle bakmazdınız