DevilTown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ukraynadayken kullanmıştım tinderi normal olarak 1 haftada bütün kiev i beğendim kız kalmadı 3 5 tanesi anca dönmüştü gold alacaktım bende o sıralar boşver dedim çıktım dışarı yolda yürüyen kızların yanına gidip merhaba diyerek başladım konuşmaya bu şekilde bir kaç günde bir sürü kız arkadaş yapmıştım hiç biride sen kimsin de gelip yanıma muhattap oluyosun benimle dememişti bi avm girip menü yerken boş masaya oturmazdım hiç aynı yerden menü yiyen bi kız yada kız grubunun yanına gidip merhaba oturabilir miyim dediğim de tabi oturabilirsin cevabını alıyordum yemek esnasında sohbet muhabbet dönüyordu zaten özgüven şart hocam türkiye de sokakta hiç yapmadım bu dediklerimi ama 😂
Ukrayna'da değiliz malesef hocam Burada onu yapınca genelde "noluyoruz yhaaaa .s.s.s." gibi bir tepki alınıyor

LordHaseky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam amacınız vur-kaç ise Tinder Gold öneririm. Benim arkadaşım fake gps yoluyla yabancı ülkelerdeki kızlarla arkadaş oluyor.
Normal ilişki, arkadaşlık kısaca yeni insanlar tanımak istiyorum hocam. Arkadaşın arkadaşı vs bunlar artık sıradan geliyor ve malesef pek sağlıklı ilerlemiyor dedikodu vs. olduğundan