hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güvenmiyorum hocam sorun da bu, bu yüzden konu açıp bilginizi rica ediyorum. O kadar çok konuşan var ki yarısı övüyor yarısı sövüyor. Hayır boş yere gold üyelik alıcam paraya yazık, birkaç kişi hayalet/bot kişiler var internetten çekilmiş yada deaktif kişiler diyor.

Hocam yanlış anlamışsınız, özgüven sorunum yok Fırsat buldukça gördüğüm bayanlarla zaten tanışıyorum. Sanaldan aramamın sebebi göremediklerim, fırsatını bulamadıklarım. Bir de reelde tanıştığımız insanların reddetmesi bir kenara sevgilisi olabilir, eski sevgilisini unutamama vs. gibi durumları olabiliyor. Yada direkt hiç ilişki düşünmeyen de olabiliyor tamamen tercih meselesi. Ama bu tarz uygulamaların amacı belli ya ilişki, ya arkadaşlık. Sonuçta bu siteye üye olanların ne düşündüğü belli reddedilebilirim ama en azından seviglisi mi varmış, eski sevgilisini mi düşünüyormuş bunlara takılmam
Hocam sevgilisi var, eski sevgilisini unutamamış takıntıları uzun ilişkiyi gösteren takıntılardır
Ben kısa vadede bu uygulamarı kullanırım sadece. Uzun ilişki düşünüyorsam bu konularda temkinli olurum