EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Durum o kadar vahim mi hocam? Hiç kullanmadım ama oradaki insanlara nasıl güvenebiliyorsunuz?
Güvenmiyorum hocam sorun da bu, bu yüzden konu açıp bilginizi rica ediyorum. O kadar çok konuşan var ki yarısı övüyor yarısı sövüyor. Hayır boş yere gold üyelik alıcam paraya yazık, birkaç kişi hayalet/bot kişiler var internetten çekilmiş yada deaktif kişiler diyor.

VKU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam İstanbul'da yaşıyorum ve tek kullandığım uygulama instagram orada ise sadece tanıdığım insanlar mevcut.
İnsanlarla tanışmak çok basit önemli olan kendinize olan güveniniz. Örneğin denize gittiğimde yüzerken başka bir insanın yanına doğru yüzüp denizde muhabbet edip tanıştığım bile oldu
Kafe'de otururken biraz göz göze gelip masama/masasına gittiğim bu aynı şekilde gece kulüplerinde'de mevcut.
Hiç korkmadım bu benimle tanışmaz bu bana bakmaz diye he elbette reddedenler'de oldu fakat kendime olan güvenim red'leri arkaplan'da tutmakta oldukça başarılı..
Hocam yanlış anlamışsınız, özgüven sorunum yok Fırsat buldukça gördüğüm bayanlarla zaten tanışıyorum. Sanaldan aramamın sebebi göremediklerim, fırsatını bulamadıklarım. Bir de reelde tanıştığımız insanların reddetmesi bir kenara sevgilisi olabilir, eski sevgilisini unutamama vs. gibi durumları olabiliyor. Yada direkt hiç ilişki düşünmeyen de olabiliyor tamamen tercih meselesi. Ama bu tarz uygulamaların amacı belli ya ilişki, ya arkadaşlık. Sonuçta bu siteye üye olanların ne düşündüğü belli reddedilebilirim ama en azından seviglisi mi varmış, eski sevgilisini mi düşünüyormuş bunlara takılmam