.com domain kaydı kısa süreliğine = 20 TL'dir. *** Daha hızlı dönüş sağlanabilmesi için siparişleriniz için lütfen 0553 683 42 93 nolu numaradan WhatsApp yoluyla iletişime geçiniz. İletişim Kanalları: Skype üzerinden ulaşmak için tıklayın WhatsApp: 0553 683 42 93 Ödeme Kanalları:Enpara, Ziraat Bankası, Garanti Bankası ve Papara üzerinden sağlanmaktadır.
KAYIT DURUMU: AKTİF DOĞRU VE ŞEFFAF BİR TİCARET OLMASI ADINA YAPILACAK İŞLEMLER VE DETAYLAR:
- Her domain modem aç/kapat yapılarak yeni ip ile alınır.
- Mail adresi adınıza açılır Dilerseniz sizin mailiniz de verilebilir.
- Hesap bilgileri tarafınıza iletilir, işlem tamamlanır. Transfer işlemi kullanıcı başka hesaba transfer etmek isterse kendi sorumluluğundadır.
- Herhangi bir sorun yaşanması halinde ilgili domaine karşın firma kampanyası devam ettiği sürece
1 kez ücretsiz kayıt yapılmaktadır.
Ücret iadesi mümkün değildir.
- Tüm bilgileriniz müşteri veritabanımızda saklanmaktadır. Herhangi bir olası sorunda, domain panel bilgilerinizi kaybetmeniz durumu halinde istediğiniz zaman bilgilerinizi talep edebilirsiniz.
- Yenileme dönemi geldiğindeki ödeyeceğiniz ücretler vs. firma tarafından belirlenmektedir.
- Hizmet alan herkes konumuzu okumuş ve şartları kabul etmiş sayılır.
- Yorumlarınız - [ İlgi için teşekkürler ! ]
1 adet domain regletilmiştir.
Hediye domain transferim yapildi kendilerine tesekkur eder bol kazanclar dilerim
İki adet domain alındı. İlgili ve hızlı işlem oldu. Güvenilir arkadaş.
Arkadaş şeffaf ve olası sıkıntıları açıkca belirtiyor r10 da seviyeli ve kaliteli kişilerden.
Hayırlı işler diliyorum.
Çekilişten kazandığım domaini aldım. İlgisi için teşekkür ederim.
4 adet domain sipariş verildi. Teslim bekleniyor.
5 dakika sürmedi hemen halletti sağ olsun var olsun. Teşekkür ederim emeğinize sağlık.
Arkadaş kısa sürede istediğim domaini regledi, ns ve ip güncellemeleri yaparak teslim ettik, benim hesaba bile girmeme gerek kalmadı

Tekrardan teşekkür ederim.
Arkadas hizli guvenilir 1 domain reglendi
1 adet domain regletildi. İlgilenen bir arkadaş, güzel ticaret oldu. Teşekkürler.
Hızlı işlem yapıldı, domain kayıt edildi.
2 adet domain kaydettirildi .Tekrardan teşekkür ederim.
1 Adet domain kayıt ettirdik, teşekkür ederim.
1 Adet domain regletildi. Teşekkür ediyorum
Domain regletildi, kusursuz hizmet.
1 Adet domain kayıt ettirdik, teşekkür ederim.
1 adet alındı, hızlı teslimat. Teşekkürler
Domain alındı ilgisinden ve bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ederim.
Whatsapptan iletişim sağlıyorum hocam
1 adet domain alımı gerçekleşmiştir teşekkür ederim, güvenilir +++
Ve daha niceleri.. [Yorum yapan, yapmayan tüm müşterilerimize teşekkürleri borç biliriz.]