mlbdestek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğiniz şeyi (uzlaşmaya yakın olan seçeneği) denedim ama kendisi en ufak şeyde bile hiç söylemediğim daha önce de yapmadığım bir şeyi yapmışım gibi söyleniyor ve bazen iftira niteliğinde suçlamalarda bulunuyor. Ben yapmadığım bir şeyi yapmışım gibi birinin beni suçlamasından veya benden şüphe duymasından hoşlanmıyorum. Bu yüzden bu konuda bu kadar temkinli davranıyorum diyebilirim. Özünde iyi bir insan benim sevgilim, ama durduk yere sinirlendiği zaman hiç söylenmeyecek laflar söylediği için yoruldum açıkçası. Kendisini gerçekten sevdiğim için ve siniri geçince de düzeldiği için ayrılmakta istemiyorum. Siniri diğer insanlara göre epeyce ağır olabiliyor çoğu zaman. Ama ben en yakınımdan yani annemden bile zarar gördüğüm için insanlara kolay kolay güvenemiyorum. Bu yüzden olsa gerek en başta her insana eşit yaklaşıyorum ve DÜRÜST oluyorum.

Eleştiriniz ve yorumunuz için teşekkürler.
Eleştiri gibi değil, gerçekten kizi anlayabiliyorum, bir muddet sonra çok sıkılacaksin, onun ithamlarini kabul edeceksin he he diyeceksin he kızlarla konusuyorum diyeceksin sende sinirleneceksin artik çünkü, sonra kavgalar siddetlenecek, en sonunda sende oda sevgi kaybetmeye başlayacak. Tecrübeyle sabit olduğundan yazıyorum, seni de anlıyorum ama baya zıt kutuplar olarak birlesmissiniz. Umarım ikinizden biri alttan alir ve mutlu mesut devam eder hayatiniz.