siyahh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün 3.gün

UYARI: Arkadaş sağolsun 3 gündür daha kargo gönderecek. Her daim ben peşine düşüyorum ha bugün ha yarın kargo yapılacak Ben ödememi yaptım ve peşine düşmek zorunda değilim değerli kardeşim üzgünüm. Acelem var kablom kötü derecede ve ben seni 3 gündür ödeme yapmış bir şekilde bekliyorum.Üstelik aktif oluyorsun,mesajlarımı görüyorsun ve cevap vermiyorsun.Ben senin neden peşine düşüyorum? Bir mazeretin varsa söyle ilet güzelce konuşalım.2 gün önce 2.mesajımdan sonra döndün saatler sonra yazdın ve aksilik olmazsa dün (2 mayısta) kargoya vereceğini söyledin.Yine aktifsin ve bugünde ürün kargoya verilmemiş.Bu kadar vurdumduymaz olmazsan sevinirim.Ticaret yapıyorsun bu gibi şeyler önemli.Sende r10 da senelerdir varsın bende varım ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum.Önemli sebeplerin gerekçelerin olabilir ama söylemen gerekiyor ki ona göre orta yol bulup dostça anlaşalım. Yakışmıyor gerçekten...

Ödeme yapıyorum teyit mesajı atıyorum " umursanmıyorum"
kargo bilgisi soruyorum "umursanmıyorum"
bugün verir misiniz kargoya rica etsem diyorum "online oluyorsunuz mesajımı okumadan offline oluyorsunuz"

Bu durumu ivedilikle çözmenizi istiyorum.Sıkıldım artık beklemekten ve cevap alamamaktan empati kurun

Saygılar,sevgiler

NOT: Kargoya verildiğinde ve ürün teslim alındığında yorum kaldırılacaktır..

@rubyy07;

sıkıntı cozulurse 1 adet sıparıs verıcem bende.