yaşına göre üslubun, düşüncen gayet olgun. çok iyi. düşüncene her erkek katılır, ama nerdeyse hiç bir kadın katılmaz. Kendimden örnek vereyim, ben şifremi vermesem telefonumun boşanmaya kadar götürür eşim. ve bir çok arkadaşım da aynı durumda. Çok fazla evli çift tanıdığım var, sadece 1 tanesi şifresini vermiyor. oda amaçsız öylesine, karı kızla işi yok, eşi o yüzden sorun çıkarmıyor. başka görmedim yani. ( Konya )
Ne yazık ki toplumumuzda durum benzer. Ben en başından söylüyorum zaten bana güvenmiyorsan aramızda nasıl saygı ve sevgi olabilir ki? diye ama kız arkadaşım hakaret içerikli bir şüphecilikle yaklaşınca da kavga gibisinden tartışıyoruz. Her zaman da diyorum benim özelime saygın olmayacaksa yanımda durmak zorunda değilsin diye. Açıkçası babam bile telefonu bozulduğu zaman telefonumu kullanmak durumunda kalmıştı. Ben de telefonumda gereken şeyleri yedekledim ve telefonumu sıfırlayarak adamın kullanacağı whatsapp gibi uygulamaları yükledim ve adama telefonunu verdim. Daha sonra geri alınca yine sıfırladım ve yedeklerimi geri yükledim telefonuma. Annem de benden zorla almaya çalıştığı zaman bile vermedim. Açıkçası anne ve babama bile vermiyorsam ileride eşim olma olasılığı olan kişiye neden vereyim ki telefonumu?
Bu arada yorumunuz için teşekkürler.