Onur89TR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam burada "bir başkası" olarak tabir ettiğiniz kişi, hayatınızdaki her şeyi paylaşacağınız, her şeyi ortaklaşa yapacağınız eşiniz. Çocuğundan eşinle özel yaşadığın şeyleri saklarsın. Bu normal. Ancak eşinle evliliğinde şeffaflık olmalı. Aksi taktirde sorun yaşarsın...
Açıkçası ben birinin bana güvenerek söylediği ve sadece benim bileceğimi düşündüğüm şeyin babam bile olsa başkası tarafından bilinmesini istemem çünkü karşımdaki kişi bana güvenerek bir konu hakkında konuşmuştur. Yani bilemiyorum insandan her şey beklenir diye ağır bir söz var ya sonuçta. Bana pek doğru gelmiyor başkasıyla yaptığım konuşmaların veya bana gelen mesaj, mail vb. şeylerin benden izinsiz her defasında incelenmesi falan.

expixer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim görüşüm biriyle özelinizi paylaşmak istemiyorsanız o kişi henüz o özelinizi öğrenebilecek kadar yakın olamamış demektir. Yeterince yakınlaşınca her özelinizi paylaşırsınız, bazende özelinizi paylaştığınız için daha çok yakınlaşırsınız. Hangisini yapacağınız size kalmış benim tavsiyem yakınlığınız paylaşmaya uygun değilse bekleyin rahatça anlatabileceğiniz zaman anlatın veya paylaşın.
Düşünceniz biraz da olsa bana mantıklı göründü diyebilirim. Görüşünüz için teşekkürler