Selam Arkadaşlar;
gider alan adi ve hostingten ibarettir, buda calistiginiz sunucu firmasinin ucretine baglidir. Ortalama 18-ile 25 lira bir sitenin host maliyeti olur alan adi ise kimi firmada kampanyali 45 lira kiminde 60 lira yine firmaya bagli. Ve alan adi olan musteriniz olursa sadece host masrafi olur.

Gelir kısmı ise sizin pazarlamaniz reklaminiz ve musteri memnuniyetiyle alakali ben konudada belirttigim gibi farkli bir is dalinda calistigim icin
Ilgilenemiyorum ve yeni bir satış olmasin diye hazir site fiyatlarini yuksek yazdim. Buda satisi yavaşlattı. yani bu adsense bagli hit alarak reklamdan kazanç getirisi olam bir proje degil e-ticaret sisteminde direk kullaniciya yillik verilen hizmet bedeli kaar elde edilen bir sistemdir.

Ben gunde 1 -2 satış yaparim sen alinca revizyona girersin kampanya yaparsin kendi fikrinde ilerlersin eski musterileri arasin tekrar gunluk 10 site satarsin yani. Kismet.

Birde ricam ben bi site yaptim bakin nasil olmusmu diye sormuyorum bagzi bebeler bos beles arge icin mesaj atiyor zavalli zavalli konusuyor. benim gerçekten zamanim yok boş geyik için, sözüm ona. arkadaşlar stüdyoda çalışıyorum. Herkese hayirli isler dilerim.

Site adresi hazirsiteler.net
Almak isteyen bana whatsapp veya direk arayip ulasabilirsiniz, 05356294230