aosmanergen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burdan başvur hocam şubesiz bankacılık evine gelip teslim ediyorlar kartını.
https://www.seninbankan.com.tr/
Sağolun hocam deneyeceğim birazdan
Sezenabla adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bunlar Sicil Kavramina Geçmişteki Telefon faturaları En ufak Bir geçmiş icra davasi vs ineden ipliğe bakıyorlar o sebepten pürüz çıkıyor
Hocam geçmişte sadece Türk Telekom ile az kalsın icaraya düşüyordum ama hallettik odedik bunun dışında bir kez olsun borç ödememe, gecikme vs yaşanmadı Ki banka dışında telefon, internet faturalarını kontrol etmek ne kadar yasal? Benim işim bankacılıkla yani alt tarafı Vadesiz hesap açtıracaktım. Kredi veya Kredi Kartı değil açıkcası hayrete düştüm birazdan internet bankacılığı üzerinden deneyeceğim bakalım ne olacak

msagdur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen hafta Yurtdışı seyahat sigortası yaptırmak için gitmiştim bunu yapmak içinde vadesiz hesap açmak gerekli olduğunu söylediler sorunsuzca açmıştım hesabı. Ama babamın şirket hesabı orada olduğu için olabilir mi bilmiyorum bu tarz bi olayı yaşamadım gittiğim zaman.
Ben de para bozum için açmak istiyordum hocam Vadesiz , kredi veya kredi kartı için değil. Sicilin bozuk demesi zoruma gitti Kredi Sicili Puanım 1600'lerdeydi yanılmıyosam Orta Riskli Grubu'ydu. Ki normal sigortalı bir işim yok daha önceki krediyi çalıştığım işyeri üzerinden almıştım maaş bankasından. Vadesiz hesaba bu kadar ilgi, soruşturma garip Tabi güvenlik için şart normal sicil temiz çok şükür ama banka sicili ne alaka sadece Vadesiz hesap için..

tusbeyinlint adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kredi, kredi karti odemelerini tam zamaninda mi ? Oduyorsun, bir iki gun gecikmelerin oluyor mu? Eger gec odemelerin varsa bu kredi notuna yansiyor notun dusuk oluyor buda bankacinin sana hesap actiktan sonra kredi karti yada avans hesap satamamasi demektir. Bu yuzden ugrasmamak adina açamıyoruz demistir.
Vadesiz hesap için başvurmuştum hocam. Bugün yani aynı gün Finansbank şubesine gittim orada da hesap açtım. Görevli kişi bana Kredi Kartı tanımlayalım mı diye sordu. Ben de işim yok belli kriterlere göre vermiyor musunuz diye sorunca "o hiç böyle olmuyor sistemde olumlu yazıyor" dedi. Tabii istemedim ihtiyacım yok. Yani Finansbank veriyorsa Kuveyttürk neden vermesin kredi kartı? Kuveytteki görevlinin söylediği de zaten sadece "Maaş ve Birikim için açıyoruz" oldu. Ben en çok buna takıldım.

sytycl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben internet üzerinden başvurdum 3 gün sonra kartı gelip teslim ettiler internet üzerinden deneyin bi isterseniz

Sağolun hocam bugün gün içinde deneyeceğim şuan mobilim.

Yazan, bilgilendiren her hocama teşekkür ederim. R10+'landınız!

Mori adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sıkıntı şubede olmasın? Geçen gün bir yakınım üzerinde icra bulunmasına rağmen bu bankadan hesap açabildi.
Kesinlikle Şube'den kaynaklı diye düşünüyorum bende. Görevli elinde telefonla instagramda keyif yapıyordu ben gitmeden önce. Yinede internet bankacılığından halledicem zaten fazla şubesi yok uğraşmiyim şubesini bulmakla