Hocam bende türktelekom evdeki internet taahütümün bitmesini bekliyorum. Acaba öneriyor musunuz almalı mıyız pişman olmayız heralde. Sonuçta türk telekoma her ay 100 tl veriyoruz..
(almayı karar verirseniz diye anlatıyorum)
- Taahhüt bitmese bile Türk Telekom arayıp eğer şimdi taahhütü bozarsam kaç TL öderim diye bir sorun.
- Eğer 120 TL den fazla değilse Türk.net arayıp başvurunuzu yapın.
- TTNET iptal etmek için Türk Telekom ile hiç muhatap olmanıza gerek yok. Türk.net her şeyi sizin için yapar. Ek olarak Türk.net geçiş sürecinde evinizdeki internet kapanmaz. Mesela başvurudan itibaren 1 hafta geçti. Bir gece ansızın telefonunuza Türk.net internetiniz aktifleştirilmiştir diye mesaj gelir. Tek yapmanız gereken modem arayüzünden Türk.net'in verdiği bilgileri girmek.
- Taahhüt cayma bedelini Türk Telekom'a tümünü ödüyorsunuz. Dekontu ise Türk.net gönderdiğinizde 6 ay boyunca sizden 20 TL düşüyorlar. Böylelikle 45 TL'ye geliyor. (eğer 120 tl ise 6 ay; her ay 20 tl demek). Buraya uzattım...
Bir başka konu Arkadaşını Getir kampanyası.
Türk.net başvuru yaparken davetiye kodunuzu verdiğinizde sizde bende 1 ay ücretsiz internet kazanıyoruz. Aynı şekilde sizde birini davet ederseniz her ay ücretsiz internet sahibi olabilirsiniz..
Arkadaşlarına vereceğin davet kodun (benim kod):WEI23UN18NL
Bunun dışında mantiken ben 1 ay ücretsiz internet kazanıyorum. 65 TL'nin 30 TL'sini size gönderebilirim. Böylelikle 65+30 TL kar yapmış olursunuz